Az ozmózis víz

Az ozmózis víz

Felismerve a tényt, hogy mennyire fontos az ember szervezetének a tiszta víz és hogy a környezetszennyezés miatt megfelelő ivóvízhez jutni szinte lehetetlen, a fejlett országok és a nagy nemzetközi szervezetek többféle víztisztítási eljárást kísérleteztek ki és hagytak jóvá. A háztartási ivóvíz tisztítás területén ez az eljárás az ún. fordított ozmózis (Reverse Osmosis/RO). Öntisztító (Nasa fejlesztés) gépeinkkel a szennyezőanyagok kb. 95%-át lehet a csapvízből eltávolítani!

Ozmózis  víz-kép01 Ozmózis  víz-kép02 Ozmózis  víz-kép03 Ozmózis  víz-kép04

Szervezetünk folyamatos méregtelenítéséhez és az amúgy is kevés vitaminok és hasznos (szerves: nagyméretű szerves molekulákkal körülvett – a növény-, és/vagy állatvilág által szervesített!) ásványi anyagok közvetítéséhez, hatékony felszívódásához, tiszta vízre van szükségünk! Ez a mozgáson kívül talán a legfontosabb ahhoz, hogy a súlyos, folyamatos gyógyszerszedéssel járó, életvitelünket korlátozó, vagy akár halált okozó népbetegségeket el tudjuk kerülni.

Az ozmózis víz előnyei:

Óvja az egészséget, mert nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, szerves kémiai anyagokat, gyomirtót, rovarirtót, műtrágyát, mosószereket, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat, gyógyszermaradványokat, hormonokat; így nem mérgezi a szervezetünket, valamint a legtöbb eltávolítandó salakanyagot, méreganyagot tudja felvenni és kiüríteni a szervezetünkből.

Ozmózis  víz-kép05 Ozmózis  víz-kép06 Ozmózis  víz-kép07 Ozmózis  víz-kép08
Készítette: OpenCart Magyarország
Tiszta Csapvíz Webáruház © 2024