Minősítések

ÁNTSZ

ÁNTSZ logo

Az általunk forgalmazott alábbi fordított ozmózis (RO) víztisztítók ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek:

PurePro EC105/105P, M500/M500P, M800/M800P, M800-DF, S800/S800P, Coolpex R-50ND/R-50AD.

A fordított ozmózis (RO) technológia és a RO víztisztító elemeinek minősítései

Fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezéseinkkel általánosságban a szennyezőanyagok 95%-át lehet a csapvízből eltávolítani. Az alábbi szervezetek jóváhagyásával rendelkeznek a fordított ozmózis technológiával működő víztisztító berendezések és a gyártó.

WHO logo

WHO (Egészségügyi Világszervezet). Genf (2004.): megfogalmazták az "Ivóvíz-minőségi Útmutató" c. határozatot, mely szerint a WHO jóváhagyta a fordított ozmózis technológiát, mint az ivóvíztisztítás egyik lehetséges módját.

NSF llogo

NSF International (Nemzetközi Közegészségügyi Alapítvány) világszerte gyártók termékeit minősíti és élelmiszerekre, vízre, levegőre, illetve fogyasztási cikkekre nemzetközi szabványokat határoz meg. Számos fordított ozmózis (RO) elvén működő víztisztító rendszer elemei rendelkeznek NSF minősítéssel (általunk forgalmazott RO víztisztítók esetében: víztartály, membrán szűrő, aktívszén).

WQA logoWQA arany pecsét

WQA (Vízminőségügyi Egyesület, USA) non-profit nemzetközi szervezet, mely a háztartási, kereskedelmi, ipari és városi vízkezelési területen működő cégek termékeit teszteli és szakirányú képzéseket tart, illetve kutatásokat folytat. (PurePro USA Corp. vállalat tagja a WQA-nak és a RO víztiszítók rendelkeznek e szervezet által ellátott védjeggyel, illetve a minőséget igazoló arany pecséttel.)

FDA logo

FDA (Élelmiszer és Gyógyszerhatóság, USA) egyike a legrégebbi és legelismertebb amerikai fogyasztóvédelmi szervezeteknek. Célja, hogy megvédje és elősegítse a közegészséget. Felügyeli, hogy a piacon biztonságos, megbízható és hatékony termékek jelenjenek meg, folyamatosan ellenőrzi a forgalomban lévő (élelmiszerek, gyógyszer és étrendkiegészítők, kozmetikumok, kozmetikai és orvosi műszerek, stb.) termékek biztonságát, és segít az embereknek pontos és tudományos alapokon nyugvó információt nyújtani. (Az általunk forgalmazott membrán szűrők és az 1,illetve 5 mikronos polipropilén előszűrő, továbbá a polipropilén szűrőházak megkapták az FDA minősítését.)

CE logoCE jelölés használata az Európai Unióban és Magyarországon is azt hivatott jelezni, hogy a termék kielégíti valamennyi rá vonatkozó irányelv követelményeit, a gyártó ezt megfelelő dokumentumokkal igazolni tudja és lefolytatta a megfelelőségi eljárást. A CE jelölés az EFTA piacra is érvényes.

PurePro logo

A KDF zuhanyszűrés technológia minősítései

ISO logo

ISO (International Organization of Standardisation) a világ legnagyobb szabványügyi szervezete.

NSF logo

NSF International (Nemzetközi Közegészségügyi Alapítvány) világszerte gyártók termékeit minősíti és élelmiszerekre, vízre, levegőre, illetve fogyasztási cikkekre nemzetközi szabványokat határoz meg. 1992-ben a KDF 55 - NSF minősítést kapott (az ivóvízre vonatkozó Standard 61-et), majd 1997-ben a KDF 55 megkapott egy másik NSF minősítést is (az ivóvízre vonatkozó ANSI/NSF Standard 42-t).

WQA logo

WQA (Vízminőségügyi Egyesület, USA) non-profit nemzetközi szervezet, mely a háztartási, kereskedelmi, ipari és városi vízkezelési területen működő cégek termékeit teszteli és szakirányú képzéseket tart, illetve kutatásokat folytat.

EPA logo

EPA (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) létrehozásának oka, hogy helyreállítsa azokat a károkat, melyeket a természetes környezetünkben tettünk.

Készítette: OpenCart Magyarország
Tiszta Csapvíz Webáruház © 2024