Economy Water RO- Compact 360 GPD átfolyós ozmózisos hálózati víztisztító

Economy Water RO- Compact 360 GPD átfolyós ozmózisos hálózati víztisztító
Economy Water RO- Compact 360 GPD átfolyós ozmózisos hálózati víztisztító Economy Water RO- Compact 360 GPD átfolyós ozmózisos hálózati víztisztító
Fogyasztói ár: 164,600.-Ft 134,500.-Ft
Cikkszám: RO-ECONOMY COMPACT 360 GPD
Készlet információ: Készleten

A készülék NNK (OTH) engedéllyel rendelkezik! A direkt átfolyós RO-ECONOMY ideális választás. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos. üzemeltetése jellemzi.

RO-Economy 360GPD az Economy Water család egyik legújabb tagja, amely megalkotásánál a gyártó figyelembe vette az új technológiai lehetőségeket, és azokat az igényeket, trendeket, amelyeket az EU piacán az elmúlt években megszerzett.

Az RO-Economy 360GPD direkt átfolyós víztisztító 3db előszűrővel rendelkezik, amelyek előkészítik a vizet a 2db nagyteljesítményű 180GPD teljesítményű ozmózis membránnak, amelyek felelősek a rendkívül tiszta ivóvízért.

A berendezés legfontosabb előnye a „hagyományos” fordított ozmózisos víztisztítókkal szemben, hogy tartály nélkül működik, így a pangó víz nem jelent problémát, továbbá a megfelelően megválasztott szivattyú - membrán kombinációnak köszönhetően jelentősen javult a szennyvíz kibocsátás.

Vékony kivitele miatt, olyan helyen is elhelyezhető, ahová a hagyományos víztisztítók nem férnek be.

Zárt dobozos rendszere lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a szabadon lógó csővezetékek jelentős részétől, ugyanis a készülékbe csak négy db vezeték csatlakozik.

Az RO-ECONOMY megjelenése a minőség és egyben a megbízhatóság is. Külső borítása "INOX"-ból és kemény plexiből készült, így akár a konyhapultra is helyezhető.

Beszerelése igen egyszerű, nem igényel szakembert, mivel csak a készülék hátsó oldalán található 4 csatlakozóra kell rákötni. A beszerelést egy átlagos tudású ember elvégezheti, a beszerelési útmutatónk segítségével.

Karbantartását bárki önállóan elvégezheti. A szűrők úgynevezett "PUSH IN" típusúak, így a szűrőház csatlakozóit csak le kell húzni a csatlakozóról és szűrőházzal együtt eldobható. Nem minősül veszélyes hulladéknak.

Összefoglalva az RO-ECONOMY víztisztító készülék a következő előnyöket rejti:

 • Fordított ozmózisos rendszere a piacon kapható egyik legjobb minőségű membránnal működik, így a lehető legjobb minőségű vizet állítja elő.
 • Nyomásfokozója segít ideális víznyomást biztosítani a víztisztító készüléknek, így csökkentve Önnek a költségeket.
 • Kis helyigényének köszönhetően könnyen elhelyezhető akár a pult alatt, akár a pult felett is.
 • Elegáns és kompakt kivitele megkönnyíti azon leendő víztisztító tulajdonosok döntését, akik szeretik a minőségi, jó megjelenésű termékeket.
 • Igényes formájú csaptelepe a lehető legjobban illeszkedik a modern konyhákba.
 • Beszerelése az egyik legegyszerűbb a ma kapható víztisztítók közül, de természetesen igényelheti szakemberünk segítségét is.
 • Karbantartása könnyű, lehetővé teszi, hogy a szűrőcsere ne okozzon gondot.

A direkt átfolyós víztisztítók előnyei a tartályos berendezésekkel szemben:

 • tartály nélkül működik, emiatt nincs pangó víz
 • víztakarékos, a szennyvíz tisztított víz aránya eléri az 1:1 arányt, emiatt gazdaságos
 • by-pass szelep segítségével a keménység beállítható, így nincs szükség ásványi anyag visszapótlóra
 • kedvezőbb és egyszerűbb a karbantartása, így pénzt és időt takarít meg
 • mivel nincs tartály, nem áll fenn a tartály elfertőződésének a veszélye

Műszaki jellemzők:

A berendezés a következő szűrőkből áll:

1. szűrő: 1 mikronos (2,5") "PUSH IN" előszűrő

2. szűrő: aktív szén (GAC 2,5") előszűrő "PUSH IN"

3., 4. szűrő: fő szűrő, más néven 180GPD /2 db/ ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%os biztonsággal távolít el

5. szűrő: aktív szén (GAC 2,0") utószűrő "PUSH IN" előszűrő

 

Teljesítmény: 0,9 - 1,1l/perc

Méretek: A gép mérete: 350 x 430 x 155 mm (szélesség x magasság x mélység).

Működési paraméterek: 1 - 6 bar nyomás szükséges.

Tömeg: 15 kg

Származási hely: EU

Minőségi tanúsítvány: A készülék Magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az engedélyszáma: 50917-4/2020/KTEF

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

Fontos információ a beszereléshez: A víztisztító működéséhez elektromos kiállás szükséges, mivel a nyomásfokozó szivattyú működéséhez elengedhetetlen az elektromos áram, ezt a víztisztító helyének kiválasztásánál figyelembe kell venni.

Karbantartás6 havonta  célszerű cserélni az első két előszűrőt és az egy utószűrőt. 24 havonta célszerű cserélni a membránokat.

Garancia: 12 hónap teljeskörű GARANCIÁT vállalunk!

Megvásárolható kiegészítők:

Kiegészítő betétek Kiegészítő betétek

UV lámpa készlet UV-101, 6W Kiegészítők, Fertőtlenítők

TIPP! 

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítókhoz

 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis  készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő szelep 1/4"

Készítette: OpenCart Magyarország
Tiszta Csapvíz Webáruház © 2024